Uw leverancier voor ATEX-gereedschappen

Heeft uw bedrijf zogeheten ATEX-zones waar een kans bestaat op gas- en/of ontploffingsgevaar? En wilt u toch onderhoudswerkzaamheden aan machines en gebouwen uitvoeren? Dan biedt Perspect Industrial Products de oplossing! Wij zijn al jarenlang de exclusieve geautoriseerde Benelux-distributeur van vonkvrij gereedschap van de gerenommeerde merken Pinovo en Allmet Safety Tools. Daarnaast zijn we leverancier van Trime North, de producent van mobiele lichtmasten die zowel op batterijen als zonne-energie werken.

vacuümstraalmachines van Pinovo (ATEX)

Heeft u een project in een ATEX-zone waarbij u industriële oppervlakken stofvrij wilt vacuümstralen? Dan kunt u bij Perspect Industrial Products terecht voor de innovatieve, gepatenteerde én ATEX-gecertificeerde vacuümstraalmachines van Pinovo. Dankzij het brede assortiment van Pinovo kunnen wij u voor elke uitdaging, groot of klein, de juiste vacuümstraalmachine aanbieden. Inclusief bijbehorende apparaten. Bij Perspect Industrial Products kunt u de vacuümstraalmachines van Pinovo huren of kopen. En natuurlijk denken wij graag met u mee over de beste oplossing voor uw project.

Allmet Safety Tools (ATEX)

Allmet Safety Tools is dé specialist in unieke vonkvrije slijp- en snijgereedschappen voor het voorbereiden van koude werkoppervlakken. Het gereedschap veroorzaakt geen hitte (< 70° C), geen scherpe splinters/partikels door de lage rotatiesnelheid, geen stof (de metaalresten zijn groot en dicht), geen uitstoot van koolwaterstofgassen, voldoen aan de ATEX-richtlijnen en zijn gecertificeerd voor gebruik in EX-gaszones 1 en 2 zonder warmwerkvergunning. Neem voor meer informatie over het vonkvrije gereedschap van Allmet Safety Tools vrijblijvend contact met ons op!

Vonkvrij handgereedschap van Ampco

Perspect Industrial Products is Benelux-distributeur van Ampco (American Metal Products Company). Ampco produceert al ruim 100 jaar explosieveilig, vonkvrij handgereedschap van brons en aluminium dat sterk genoeg is om stalen onderdelen te bewerken. Het assortiment handgereedschap varieert van hamers, schroevendraaiers, beitels en tangen tot enkele en dubbele steeksleutels, vijlen, zagen en pijp-, nijptangen. Het handgereedschap van Ampco wordt onder meer ingezet in sectoren waarin brandpreventie een grote rol speelt. Wij vertellen u er graag meer over.

Deprag luchtgereedschap

Perspect Industrial Products is sinds 2021 distributeur van Deprag, het wereldwijd gerenommeerde merk voor persluchtgereedschappen. Deprag ontwikkelt gebruiksvriendelijke, effectieve en ergonomische hulpmiddelen die gebruikt kunnen worden in explosiegevaarlijke ATEX-zones, zoals boven- en ondergrondse mijnbouw, de olie-industrie en bedrijven met gas- en oliepijpleidingen. Het assortiment bestaat onder meer uit luchtslijpmachines, luchtschuurmachines, luchtvijlen, luchtboren, luchttappers, luchthamers, luchtnaaldbikhamers en luchtzagen. Het persluchtgereedschap van Deprag staat garant voor gebruiksgemak, een hoge mate van veiligheid en een lange levensduur. Heeft u nog vragen, dan helpen wij u graag verder.

Magneetboormachines van Promotech

Sinds 2021 is Perspect Industrial Products distributeur van drie magneetboormachines van het merk Promotech. De Pro-200A Atex, de Pro 45-2Atex en de Pro-35 ADA pneumatische boormachines zijn speciaal ontworpen voor werkzaamheden op olieboorplatforms, de scheepsbouw, de petrochemische industrie en andere sectoren waar elektrische gereedschappen om veiligheidsredenen verboden zijn. Doordat Promotech een pneumatische aandrijving met een permanente magnetische basis combineert, is er geen elektrische voeding nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.