Ampco Safety Tools

Perspect ATEX-tools - uw distributeur voor Ampco Safety Tools

Bij Perspect Begrijpen we dat veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang zijn in uw werkomgeving, vooral als het gaat om ATEX-zones. Wij zijn een leverancier van AMPCO safety tools. Wij bieden een uitgebreide selectie vonkvrije, corrosiebestendige en anti-magnetische gereedschappen die geschikt zijn voor het gebruik in ATEX-zones. AMPCO safety tools is een goede keuze voor werkzaamheden in ATEX-zones. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij het waarborgen van een veilige werkomgeving?

Hoe AMPCO safety tools is ontstaan:

Opgericht in 1914 en heeft een lange en gerespecteerde geschiedenis in de productie van vonkvrij gereedschap. Met meer dan een eeuw aan innovatie en expertise zijn wij trots dat wij leverancier zijn van deze hoogwaardige gereedschappen. AMPCO is en blijft koploper op het gebied van gereedschappen die de beste keuze zijn voor uw veiligheidsoplossingen voor industrieën wereldwijd. De voortdurende toewijding aan kwaliteit en veiligheid leidt tot een breed scala aan producten die voldoen aan strenge normen.

Toepassingen van Ampco safety tools

Wereldwijd word Ampco Safety Tools ingezet voor verschillende toepassingen in gevaarlijke omgevingen. In deze omgevingen zijn ontvlambare of brandbare dampen, vloeistoffen, stof or residuen aanwezig. Het handgereedschap is in deze situaties zijn een essentieel veiligheidsartikel. Deze omgevingen zijn onder andere te vinden in gebieden als olie-en gasverwerking - behandeling en -opslag ; verf-, lak- en vernisproductie.

Waarom kiezen voor AMPCO vonkvrij gereedschap?

  • Verminderd het risico op vonken, wat noodzakelijk is in omgevingen met brandbare gassen, dampen of stof.
  • Ontworpen om langdurig mee te gaan. AMPCO gereedschappen leveren langdurige prestaties, zelfs in zware omstandigheden.
  • Het gereedschap is gemaakt van materialen met een zeer lage magnetische permeabiliteit. De schaal van magnetische permeabiliteit wordt gemeten in µ. 0 µ is onmogelijk te bereiken, maar koperberyllium benadert dat niveau zeer dicht en wordt gekozen voor klussen waarvoor een zeer lage magnetische permeabiliteit vereist is.
  • Ontworpen met het oog voor gebruiksgemak. Dit zorgt voor minder vermoeidheid en betere prestaties.

ATEX-gecertificeerd en geschikt voor ATEX-zones

ATEX logo

Het ATEX-gecertificeerde gereedschap is ontworpen om veiligheid te garanderen in omgevingen waar zelfs de kleinste vonk fataal kan zijn. In een explosieve atmosfeer werken is zeer gevaarlijk en daarom is speciaal gereedschap vereist die voorzien zijn van een ATEX-certificatie. De gereedschappen van AMPCO safety tools zijn voorzien van dit certificaat, dit betekent dat ze voldoen aan alle veiligheidsnormen voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen. Dit minimaliseert het risico op vonken en explosies.

Ons assortiment met AMPCO tools

Bij Perspect bieden wij een uitgebreid assortiment AMPCO Safety Tools die geschikt zijn voor diverse toepassingen en industrieën. Ons aanbod omvat onder andere:

  • Sleutels: Steeksleutels, ringsleutels, pijpsleutels en meer, in verschillende maten.
  • Hamers: Voorhamers, klauwhamers, machinistenhamers en andere typen voor uiteenlopende toepassingen.
  • Tangen: Combinatietangen, telefoontangen, zijkniptangen en speciale tangen.
  • Schroevendraaiers: Sleuf- en kruiskopschroevendraaiers in diverse uitvoeringen.
  • Beitels en Ponsen: Voor nauwkeurige bewerkings- en montagewerkzaamheden.
  • Messen en Snijgereedschap: Voor veilig en efficiënt snijden van verschillende materialen.

Contact

Heeft u vragen over onze gereedschappen, toepassingen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact op te nemen met Perspect Industrial Products. Wij staan klaar om u te helpen.