Trelawny

Perspect Industrial Products - Uw Distributeur voor Trelawny

Trelawny SPT Ltd is met meer dan 60 jaar ervaring de specialist in oppervlaktevoorbereidingen. Het Zweedse bedrijf produceert een reeks aan pneumatische gereedschappen en apparatuur voor oppervlaktevoorbereidingen. De producten van Trelawny prepareren oppervlakten van beton, staal en steen. Via een wereldwijd netwerk van kwaliteit goedgekeurde dealers en distributeurs werken zij aan het doel om met hun voortdurend ontwikkelende producten de vraag en behoeften van klanten te voldoen.

Toepassingen trelawny

De industriële producten vinden toepassingen in diverse sectoren, waaronder fabrieken, productie, fabricage en verwerkingsomgevingen. Toepassingen binnen deze werkgebieden zijn onder andere ontroesten en reiniging van apparatuur, lasnaden en verfverwijdering, periodieke onderhoudstops, sanering, ontmantelingswerkzaamheden en het verwijderen van coatings.

Trelawnys pneumatische gereedschappen zijn ontworpen voor robuuste en betrouwbare prestaties in elke omgeving. Het assortiment handgereedschappen voor reinigings- en ontkalkingsdoeleinden is van hoge kwaliteit en is volledig te onderhouden, zodat het een leven lang mee gaat. Bovendien bieden we reserveonderdelen en verbruiksmaterialenpakketten voor elk gereedschap, zodat u eenvoudig en snel onderhoud kunt uitvoeren.

Veiligheid

De technologie met lage trillingen beschermt operators tegen het risico van HAVS-verwondingen bij langdurig gebruik van gereedschappen. De ATEX-gecertificeerde apparatuur, stofbeheeropties en valbeschermingsapparaten zijn vaak vereist voor deze marktsector om te voldoen aan gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

ATEX

In het assortiment van Trelawny zijn diverse ATEX-gecertificeerde gereedschappen en apparatuur te vinden. Zo is de VL Ex-serie van Trelawny  de oplossing voor corrosiebeheer in risicovolle omgevingen zoals installaties voor aardgas, olietankers, gasfabrieken, olieboorplatforms, raffinaderijen, petrochemische installaties en scheepswerven. Toepassingen binnen deze werkgebieden omvatten het verwijderen van coatings, corrosie en andere ophopingen, slakverwijdering en spanning verlichtende lasnaden.

Perspect Industrial Products helpt klanten met het vinden van de juiste Trelawny producten, zodat elke klant optimaal gebruik kan maken van de kwalitatieve producten. Ontdek de hoogwaardige ATEX-gecertificeerde gereedschappen en andere producten in ons assortiment.